Sadeys Satış Destekleme Yönlendirme Sistemleri

Şirket Hakkında
Sadeys Satış Destekleme ve Yönlendirme Sistemleri müşterilerimizin görsel tanıtım, satış destekleme ve yönlendirme ekipmanları ve promosyon ürünleri ihtiyacına hizmet etmek için kurulmuştur. Değismez prensibimiz kaliteli hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat garantisidir.

www.sadeys.com
Sadeys Satış Destekleme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sadeys Satış Destekleme Yönlendirme Sistemleri
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Yazı Tahtası / Pano
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Sunum Ürünleri
Yetkili Kişi: ERDAL ALAV
Adres: BATI MAH.IHLAMUR SOK.ÇADIRCI İŞ MERKEZİ NO:30/32 PENDİK-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3540302
Web Sitesi: info@sadeys.com
Ürünleri
Ürünün tamamı alüminyumdan üretilmiştir. – Kolay açılır kapanır çerçeve sistemi ile içerisindeki görsel kısa sürede değiştirilebilir. – Çerçeve iç...
İlan Talep ve Teklifleri
Alüminyum Çerçeve
Ürünün tamamı alüminyumdan üretilmiştir. Kolay açılır kapanır çerçeve sistemi ile içerisindeki görsel kısa sürede değiştirilebilir. Çerçeve içerisin...
Sadeys Satış Destekleme firma bilgileri. Sadeys Satış Destekleme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sadeys Satış Destekleme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sadeys Satış Destekleme Yönlendirme Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.