Şafak Moda Evi

Şirket Hakkında
sektörde 38 yıllık tekstıl fırması olup 7 yıldır gelınlık imalat ve show satış sektorundede bulunmaktayız. Uretım yapmış oldugumuz gelınlık fırmamız Şafak gelınlık moda evi olarak hizmet vermektedir.ürünlerimiz tek tasarım ve kişiye özel üretilmektedir.Gelinlik ve aksesuar üstüne tüm ürünler üretilmektedir.hayallerinize hizmet etmekte önçü bir firmayız. hayallerini gerçekleştirmek istıyen tum gelin adaylarını show rumumuzu gormeden kendi tasarımını gercekleştirmeden gelinlik almamları gerektıgı konusunda uyararak tum gelın adaylarını show rumumuza beklıyoruz.
Şafak Moda Evi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şafak Moda Evi
Sektörü: Tekstil / Giyim » Gelinlik
Yetkili Kişi: şafak beytut
Adres: kale mah gazi cad kılıç iş hanı no 37
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 4330353
Web Sitesi: www.safakmodaevi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şafak Moda Evi firma bilgileri. Şafak Moda Evi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şafak Moda Evi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şafak Moda Evi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.