Şah Lojistik İth.ihr.

Şirket Hakkında
Taşimalarınızın güvenli, zamanında ve daha minumum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet vermek, uzun vadede kalıcı ilişkiler bilinci içeresindedir.Taşimacilik konusunda göstermiş olduğumuz özen teknolojiye paralel bir alt yapı donatılmış araç ve uzman personellerimiz ile uluslararasi nakliyede öncü firma olmaya adayız… Avrupaya ve yurtiçi pazara taşimacilik hizmetleri gerçekleştirilmektedir
Şah Lojistik İth.ihr.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şah Lojistik İth.ihr.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: mustafa bal
Adres: camişerif mah.5246 sk.soydan işh.a blk.2-8
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2370933
Web Sitesi: www.sahlojistik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şah Lojistik İth.ihr. firma bilgileri. Şah Lojistik İth.ihr. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şah Lojistik İth.ihr. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şah Lojistik İth.ihr. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.