Şahin Dış Ticaret

Şirket Hakkında
ŞAHİN DIŞ TİCARET Dışticaret Deneyimi ve Geniş Ürün Yelpazesi İle İçerisindeTekstil Pamuk, İplik, Viskon, İplik, Kumaş)Deterjan, Seramik, Kauçuk, Plastik Hammaddesi, TarımÜrünleri, TarımAletleri, Boya, Baharat, Gıda, Hububatlar, Deri, Baz Yağlar (Base Oil) Madeni Yağlar, Bakır Hurda Bakır Alaminyum Külçe ve Daha Birçok Sektörün Hammadde ve Ara Malı Tedarikcisiyiz.Su Ürünleri İthalatımz Balık Istakoz Ahtapot Kalamar Karides ve Diğerleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şahin Dış Ticaret
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: Mustafa ŞAHİN
Adres: BEYAZIT FATİH İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2078370
Faks: (212) - 5121980
Web Sitesi: http://www.sahindisticarat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şahin Dış Ticaret firma bilgileri. Şahin Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şahin Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şahin Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.