Şahin Madeni Yağlar Ve Endüstriyel Gresler

Şirket Hakkında
Firmamız yerli ve yabancı Shell, mobil, BP, castrol, lukoil , petrol ofisi, anderol, oks, molykote, divinol, klüber, rocol, würth, Henkel, moly, Cogelsa, brugarolas, texaco gibi markaların ürünlerinin toptan satısını yapmak müşteriyi doğru yönlendirerek doğru yerde doğru ürün kullanılmasını sağlayarak müşterlerin daha yüksek verim almalarını , daha az enerji harcayarak kaliteli mamuller üretebilmelerini saglamak adına teknik destek hizmeti de vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şahin Madeni Yağlar Ve Endüstriyel Gresler
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
Yetkili Kişi: Şahin Bekiroğlu
Adres: Rami Kışla Caddesi 3.Emintaş San. Sitesi No:78 Topçular EYÜP
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5656760
Web Sitesi: www.sahinmadeniyaglar.net
Ürünleri
Her çeşit alaşımlı çeliğin, sert metallerin, paslanmaz çeliklerin kılavuz çekme operasyonunda kullanılan ağır hizmet saf kesme yağıdır. Üstün vasıf...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şahin Madeni Yağlar firma bilgileri. Şahin Madeni Yağlar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şahin Madeni Yağlar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şahin Madeni Yağlar Ve Endüstriyel Gresler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.