Şahotomasyon

Şirket Hakkında
Firmamız Merkezi ADANA'da OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ alanında faaliyet göstermektedir.NİCE Bariyer, NİCE Yana Kayar Bahçe Kapı Motorları, NİCE Dairesel Bahçe Kapı Motorları, NİCE Alarm, NİCE Garaj Kapı Motorları, NİCE Seksiyonel Kapı Motorları, NİCE Hızlı Pvc Kapı Motorları, NİCE Panjur Kepenk Perde , Tente Motorları , Tüm Kontrol Sistemleri ile Aksesuarlarının Satış , servis hizmetlerini sunmaktadır.Firmamız 1992 yılından bu yana kaliteden ödün vermeden bireysel ve kurumsal müşterilerimize kaliteli ürünleri. Bulundurmanın haklı gururunu yaşamaktadır.Projelerinizde uygulanan veya uygulanması düşünülen sistemler hakkında bilgili ve deneyimli teknik ekibiyle projelerinizde daima uygun çözümler Önermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şahotomasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Seksiyonel Endüstriyel Kapı
İkincil Sektörü:Güvenlik » Bariyer Sistemleri
Yetkili Kişi: MUSTAFA ŞAHİN
Adres: Yurt mah A.Türkeş bulv No:148/A Çukurova/ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 2274747
Web Sitesi: www.sahotomasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şahotomasyon firma bilgileri. Şahotomasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şahotomasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şahotomasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.