Salim Gürarslan

"İHRAÇ FAZLASI DIŞ GİYSİ ARIYORUM"

Şirket Hakkında
Salim Gürarslan, İstanbul ili Bakırköy adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Salim Gürarslan dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Salim Gürarslan
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
Yetkili Kişi: Salim Gürarslan
Adres: Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4251768
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://sgurarslan@mynet.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İhraç Fazlası - Almanya İçin
İHRAÇ FAZLASI VEYA ELDE KALMIŞ DEPO ÜRÜNÜ ARANMAKTADIR. BAY, BAYAN VE ÇOCUK İÇİN HERTÜRLÜ DIŞ GİYSİMODEL BAŞINA ENAZ 4000 ADET - ÜST SINIR YOKTUR 50...
İhraç Fazlası - Arabistan İçin
ARABİSTAN İÇİN ÇOK ACİL OLARAK BAY - GARSON ÇOCUK AMA ÖZELLİKLE BAYAN İÇİN DIŞ GİYSİ TEKSTİL ÜRÜNLERİ ARANMAKTADIR. ÖDEME PEŞİN SALİM GÜRARSLAN s...
Salim Gürarslan firma bilgileri. Salim Gürarslan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Salim Gürarslan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Salim Gürarslan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.