Salkım Orman Ürünleri

Şirket Hakkında
SALKIM Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti.Kırklareli Demirköyde kurulan fabrikasında kereste ve masif parke üretimi ile inşaat sektörüne yönelik faaliyette bulunmaya başlamış olup, demir yollarında kullanılan ahşap travers üretimini de gerçekleştirmiştir. Orman ürünleri sektöründe değişen piyasa koşulları ve gelişen teknolojiyi de takip ederek mobilya ve dekorasyon malzemeleri piyasasını göz önüne alarak, kereste ve ahşap travers üretimine ek olarak 2002 yılında masif panel, 2007 yılındada dış mekan ahşap kaplama ürünü olan deck üretimine başlamıştır.
Salkım Orman Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Salkım Orman Ürünleri
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
Yetkili Kişi: Burak Şansal
Adres: İkitelli Keresteciler Sitesi 19.sokak No:22/24
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6704930
Web Sitesi: www.salkimorman.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Salkım Orman Ürünleri firma bilgileri. Salkım Orman Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Salkım Orman Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Salkım Orman Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.