Samed Furkan Tedarik A.ş.

Şirket Hakkında
Yurtdışı yurtiçi tüm müşterilerimizin Türkiye ‘den Dünyaya açılan pencereniz olabiliriz..
Sizlerin Türkiye kanalında tüm tedariklerinizi karşılayabiliriz. Doğal natural direk ilk üreticiden köylüden sağlanmak kaydıyla tüm gıdalar (kuru meyveler, yağ, kırmızı pul biber, salça, toz ve taneli karabiber, kırmızı mercimek, nohut, sumak, çörek otu, susam, sirke, bakliyat , sabun, zeytin, baharatlar....vs)
irtibat telefonumuz :0.542.271 28 77.

We can have your windows opened to all over the world by our customers all over the world.
We can meet all of your suppliers in Turkey. Natural natural poles are made of all kinds of food (dried fruits, oil, red pepper, tomato paste, powdered and granular black pepper, red lentil, chickpea, sumac, blackcurrant, sesame, vinegar, pulses, soap, olives, spices .. ..etc)
Our contact telephone number is: 0.542.271 28 77.
Samed Furkan Tedarik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Samed Furkan Tedarik A.ş.
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: Okkaş Simsekyakar
Adres: Merkez Mah. İslahiye/gaziantep/türkiye
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2712877
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Domates Salçası
Organik ev yapımı biber ve domates salçası toptan ve parakende. olarak stok sorunu olmadan ihtiyaçlarınız için biz hazırız...acı ve tatlı olarak siz...
Kırmızı Pul Biber (acı Ve Tatlı)
Samed Furkan "ACI &TATLI KIRMIZI PUL BİBER)"Bilindiği gibi bir diğer nedenimiz de ağız tadımıza uygun ve gerçek lezzetinde besinler ...
Organik Susam
Samed Furkan Sumak (Rhus), çalı görünümünde bir bitki cinsi. Sumak bitkisinin meyvesi küre biçiminde, kırmızımsı, ekşi lezzette olur. Uygun yön...
Samed Furkan Tedarik firma bilgileri. Samed Furkan Tedarik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Samed Furkan Tedarik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Samed Furkan Tedarik A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.