Sancaklı Tartı

"TARTIMDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ"

Şirket Hakkında
SANCAKLI TARTI 2007 yılında ADANA’da kurulmuş olup DİBAL ve TEM gibi önemli markalarının bölge bayiiliği ve teknik servis hizmetlerini vermeye başlamıştır. Kurucumuz Muhiddin Bey fizik Mühendisi olup uzun yıllar boyunca tartım sektörünce çalışmış en hassas terazilerden, en ağır vasıta (TIR) kantarlarına kadar üretimlerini gerçekleştirmiş ve teknik anlamda son derece iyi bir donanıma sahip olmuştur.
Sanayi (Tır ve Demirci kantarları) ve Özel ürün isteklerini kendi imalathanemizde gerçekleştirmekte olup. Ürün yelpezemizi elimizden geldiğince geniş tutarak Başta Sanayi omak üzere, Tartımlı Otomasyon sistemleri, Sıvı dolum sistemleri, Laboratuvarlar, Marketler, Hastaneler, Ziraat İşletmeleri, Fabrikalar v.b. söktörleri kapsayan çok geniş bir hizmet alanında rol almaktayız. Teknik kadromuz, servis hizmetlerimiz ve yedek parçalarda herhangi bir sorunumuz bulunmamakla beraber elimizden geldiğince her zaman stoklu çalışmaya gayret etmekteyiz.
2011 yılından bu yana Vasıta (TIR) kantarları konusunda direk yurt dışı satışımız ve hizmetlerimizde başlamış olup, başta IRAK, AZERBEYCAN, ROMANYA, BULGARİSTAN ve LİBYA ülkelerinde bulunan şirketler ile ticaretlerimiz devam etmektedir.
Alım-Satımda kullanılan (Bandrollü) tartım aletlerinin damgalama (kalibrasyon) işlemlerinide memurlar eşliğinde sertifikalı etalon kütlelerimiz ile gerçekleştirmekteyiz.
REFERANSLARIMIZ:
Çukurova Üniversitesi, Türk Hava Yolları, Real, Kiler, Pak Yağ, Besler, Beyza Piliç, Tavaş Yem, Tav-Sa Tavulçuluk, Şahin Tavukçuluk, Adana Yem, Aktav Akustik, Kınaç Tekstil, Şimşek Tekstil, SeraFresh, Meltem Kimya, Aksu Geri Dönüşüm, Adana Çimento, Mondi Tire Kutsan, Özteknik Enerji, Şimşek Tekstil, Altın Yumurta, Gül-Tav, Özgür Atermit, Pıonner Tohumculuk, May Tohumculuk, Limagrain tahumculuk, Adamar Grup gibi daha birçok firma bulunmaktadır.
İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ
Sancaklı Tartı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sancaklı Tartı
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Adaptör
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Eşya
Yetkili Kişi: Özer
Adres: Metal Sa. Sit.
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4290424
Web Sitesi: www.sancaklitartim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sancaklı Tartı firma bilgileri. Sancaklı Tartı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sancaklı Tartı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sancaklı Tartı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.