Sanex Ukrayna Parsiyel Kargo Taşımacılığı

Şirket Hakkında
Sanex Cargo International’de her gün düzenli Avrupa uçuşlarının yanısıra Rusya-Azerbaycan-Ukrayna, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetlerine yaptığımız direkt uçuşlarla dünya üzerinde 200′ü aşkın noktaya gönderilerinizi tam bir güven ve kalite ile belirttiğiniz adrese zamanında teslim ediyoruz Sanex Cargo geleceğin dünyasında yerinizi almanız için hizmet veriyor. Tüm Dünya’ya taşınan numune ve dökümanlara ek olarak, İTHALAT ve İHRACAT amaçlı gönderilerinize FORWARDER olarak hizmet vermektedir. Bu hizmeti 5 kıtada 227 ülkeye ve Kıbrıs’a ulaştırmaktadır.
Sanex Ukrayna Parsiyel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanex Ukrayna Parsiyel Kargo Taşımacılığı
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kargo
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Sinan Demir
Adres: Yenibosna
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4746565
Web Sitesi: www.sanexcargo.ru
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanex Ukrayna Parsiyel firma bilgileri. Sanex Ukrayna Parsiyel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanex Ukrayna Parsiyel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanex Ukrayna Parsiyel Kargo Taşımacılığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.