Şanlı Mobilya

Şirket Hakkında
1990 yilinda kurulan firmamız bu gün 1 magazasi 1 fabrikasi ve 8 çalisani ile her zaman geliserek hizmet vermektedir. Amacimiz en kaliteli ürünü sizin isteğinize uygun tasarlayarak en kisa zamanda ve en uygun fiyata siz müsterilerimize sunmaktir...

Şanlı Mobilya ailesi 1990 yilinda mobilya sektörüne özel imalat; mobilya dekorasyon, konusunda birikimlerini sizlerle paylasmak üzerine kurulmustur. 17.Yilimizda meslegimize duymus oldugumuz saygimizdan taviz vermeden sizlere hizmet vermekten gurur ve kivanç duymaktayiz.


Sizlerden almis oldugumuz destek ve güvenle yolumuza devam etmekteyiz bu duygularla elestiri ve önerilerinizi bekler, satis ve imalat ekibimizle sizlere daha iyi hizmet vermekten gurur duyariz.


Erol ŞANLI

GENEL MÜDÜR

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şanlı Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: erol şanlı
Adres: güney mah.hicret cad.no 21
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 5277927
Faks: (262) - 5263240
Web Sitesi: http://www.sanlimobilya.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şanlı Mobilya firma bilgileri. Şanlı Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şanlı Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şanlı Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.