Sarah Turizmm Seyahat Acentası

Şirket Hakkında
Şirketimiz, 1984 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacımız ise, inanç turizmine yönelik faaliyet alanında faydalı olmaktır. Faaliyet alanlarımız, dış turizmde; Hac-Umre organizasyonu, Umre bağlantılı veya direk Kudüs, Mısır, Dubai, Suriye vs. İç turizmde; kültür , kaplıca turları, otel rezervasyonları, son yıllarda dünyanın her yerınde acılan çeşitli fuarlara tur organızasyonu yapmaktayız..


Şirketimiz, yapmış olduğu işin ve hizmet sektörünün zorluklarının bilincindedir. Bu zorluk, yurtdışı organizasyonlarında daha da fazladır. Bütün bunların bilincinde olan firmamız, ekip çalışmasına ve işi bilen insanlarla çalışmaya son derece dikkat etmekte ve özen göstermektedir. Yaptığımız işin en iyisi olma yolunda ilerlemekteyiz.


Turizm sektöründe altyapı oluşturulması çok zaman almaktadır. Elhamdülillah, şirketimiz, SARAH TURİZM, alt yapısını sağlam temeller üzerine oturtmuştur. Türkiye genelinde sevilen ve sayılan çok değerli hocalarımız ve gruplarımız da bize güvenerek destek olmuşlardır.


Hedefimiz: Dürüst, Güvenilir ve Başarılı bir şirket olarak anılmak ve tanınmaktır.Bu günlere gelmemizde velinimetimiz olan müşterilerimizin katkıları ve destekleri çok büyüktür. Cenab-ı Allah, bizleri, müşterilerimize mahcup olmaktan muhafaza eylesin. (Amin)


Saygılarımızla,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2007 YILI UMRE SEZONUNDA YETKİLİ SATIŞ ACENTALIKLARI VERİLECEKTİR .
UMRE TURLARI 12 AY TAKSİTLE DEVAM ETMEKTEDİR. KAMPANYALARIMIZI İNCELEYİNİZ YURT İÇİ YURT DIŞI TURLAR GRUP ORGANİZASYONLARI ÖZEL FİYATLAR HAZIRLANMAKTADIR.

İletişim Bilgileri
Firma: Sarah Turizmm Seyahat Acentası
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: ZEHRA AKDAĞ
Adres: KEMALPAŞA MAH YAVUZ SOK ÇAKIR İŞMERKEZİ NO 7 KAT 1-2
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3242964
Faks: (262) - 3249928
Web Sitesi: http://www.sarahtur.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sarah Turizm Umre Kayıtları Devam Etmektedir
28.MART.2007 UMRE REZERVASYONLARI 12 AY TAKSİTLE DEVEM ETMEKTEDİR
Sarah Turizm Umre Turları
28.MART.2007 UMRE REZERVASYONLARI 12 AY TAKSİTLE DEVEM ETMEKTEDİR
Sarah Turizmm Seyahat firma bilgileri. Sarah Turizmm Seyahat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sarah Turizmm Seyahat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sarah Turizmm Seyahat Acentası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.