Saran Pvc Şerit Perde Ve Şerit Kapı Sistemleri

"Pvc Şerit Perde ve Şerit Kapı Sistemleri"

Şirket Hakkında
Pvc şerit perde ve pvc şerit ürünleri. Şirketimiz Dünyanın en büyük pvc şerit perde üreticisi Fransız Extruflex firmasının Türkiye genel dağıtıcısıdır. Her çeşit pvc şerit perde ve pvc şerit kapı ürünleri Saranpvc kalitesi ve güvencesi ile. Stoktan hemen teslim ve ekonomik fiyatlar ile hizmetinizdeyiz. Her çeşit pvc şerit perde, pvc perde, pvc şerit, pvc levha, pvc plaka, plastik perde, silikon perde ve daha fazlası...
Saran Pvc Şerit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saran Pvc Şerit Perde Ve Şerit Kapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Seksiyonel Endüstriyel Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Serhat Kaya
Adres: Güzelyalı Mahallesi İstiklal Caddesi No: 33/A
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3931057
Faks: (216) - 3933490
Web Sitesi: http://www.pvcseritperde.com
Ürünleri
Pvc Şerit Perde ve Pvc Şerit Kapı Sistemi. İstenilen her mekanı ayırmanın esnek, pratik, işlevsel ve ekonomik fiyatlı çözümü. Her çeşit kapı veya bö...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saran Pvc Şerit firma bilgileri. Saran Pvc Şerit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saran Pvc Şerit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saran Pvc Şerit Perde Ve Şerit Kapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.