Sariyer Ortodonti

Şirket Hakkında
19 Mart 1983’te İstanbul’da doğdum. 1996 - 2000 yılları arasında Kabataş Erkek Lisesi’nde eğitim aldım. 2000 – 2006 yılları arasında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde diş hekimliği eğitimi aldım ve birincilikle mezun oldum. 2006 – 2011 yılları arasında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Ortodonti alanında ‘SAYISAL ORTODONTİK MODEL ANALİZİNDE KULLANILAN FARKLI YAZILIMLARIN TEKRARLANABİLİRLİK, GÜVENİLİRLİK VE HASSASİYET AÇILARINDAN KARŞILAŞTIRILMASI’ konulu tez çalışmam ile doktora eğitimimi tamamladım. Ortodonti eğitimim boyunca ve sonrasında birçok kurs, kongre ve seminere katıldım, sözlü ve yazılı bildiriler ile birçok çalışmada yer alma fırsatı buldum. Aynı zamanda, tüm bu işlerin arasında Marmara Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görevine devam eden meslektaşım Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ateş ile evlenme fırsatı buldum:). Şu anda Sarıyer’deki kliniğimde ortodonti alanında hizmet vermekteyim.

Unutmayın, yeni bir gülüş ile hayatınızda yeni bir başlangıç elde etmek sizin elinizde…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sariyer Ortodonti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Dişçilik Malzemeleri
Yetkili Kişi: Aydan Coşkun ATEŞ
Adres: Mesarburnu Cad. Baştımar2 Ap. No: 77/1 Sarıyer/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2717177
Web Sitesi: http://sariyerortodonti.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sariyer Ortodonti firma bilgileri. Sariyer Ortodonti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sariyer Ortodonti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sariyer Ortodonti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.