Sarmico Endüstriyel Makina Isıtma Soğutma Mühendislik San.tic A.ş.

Şirket Hakkında
SARMİCO 1.000 m² kapalı alanıyla, yıllık 1.000.000 adet element ve 2.500’ün üzerinde de endüstriyel ürün grubu üretim kapasitesine sahiptir.

Şirketimiz sektörde yaklaşık 10 yıllık deneyime sahip, alanında uzman kadroların bir araya gelerek kurduğu mühendislik firmasıdır. Tüm bu deneyim ve bilgi birikimi ile ülkemize hizmet etme temel ilkesi ile yola çıkmıştır.

SARMİCO infrared teknolojisindeki deneyimini mühendisliği ile buluşturarak, sanayideki hemen hemen tüm sektörlere, ısıtma ve kurutma proseslerini otomasyonla birleştirerek, çözüm odaklı projeler sunmaktadır. Yine tüm sektörlere ısıtma ve kurutma ihtiyaçlarına yönelik sanayi tipi fırınlar üretmektedir.

Şirketimiz elektrik ve elektronik sektöründeki öncü markaların bayiliğini ve distribütörlüğünü yapmaktadır. Aynı zamanda soğutma sektörüne yönelik proje ve bununla ilgili ürün gamı oluşturma ve bu sisteme yönelik otomotize sistemler oluşturmak üzere çalışmalarına devam etmektedir.

Çalışanları, çözüm ortakları ile geleceği kurguluyarak Ar-Ge odaklı ve çözüme yönelik projeler üretmeyi kendisine hedef olarak belirlemiştir.

Farklılık yaratarak sektörde "Sarmico Kültürü" oluşturmak ve bu kültürü yerleştirmek misyonunu üstlendik. Hep daha iyisine ulaşmak yolunu kendimize çizdik ve bunu tecrübelerimizle birleştirerek yenilikçiliğin önderi olmayı kendimize şiar edindik.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sarmico Endüstriyel Makina Isıtma Soğutma Mühendislik San.tic A.ş.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrikli Isıtıcı
Yetkili Kişi: Deniz YAVUZ
Adres: Akçaburgaz Mah. 1575.Sok Alkop Sanayi Sitesi C5 Blok No:1-2 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8582320
Web Sitesi: www.sarmico.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sarmico Endüstriyel Makina firma bilgileri. Sarmico Endüstriyel Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sarmico Endüstriyel Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sarmico Endüstriyel Makina Isıtma Soğutma Mühendislik San.tic A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.