Sartomen

Şirket Hakkında
2001 yilindan bu yana dis giyimde (sisme mont, suni deri mont, ceket, sisme yelek, kapitone mont, kaban vs.) en yeni trend modellerle imalat hizmeti sunmaktayiz.

İmalatci firma olarak, talep edilen urunlerin yuksek kaliteli iscilik ve belirlenen zamanda urun teslimi konularinda oldukca hassasiz.

Model numune calismalarimiz terzi titizliginde orjinal numune veya kalip ile istenilen ozelliklerde yapabilir, ardindan kendi model hanemizde bunlarin serilemesini de gerceklestirebiliriz. Ayni zamanda urun kesimi yapilmadan kalip ile ilgili olarak cikabilecek en kucuk problemde musteri ile diyolaga gecerek olusmasi muhtemel sikintilarinda onunr gecmis oluruz.

Sadece urun imalati degil, kumas konusunda da cok basarili cozumler sunabiliriz. Calistigi yerel kumas ureticileri ile diyalog halinde olup, olabilecek en iyi kalitede guncel kumaslar ile musterilerimize hizmet verebiliriz.

Hedefimiz, beraber calistigimiz musteriler icin cozum ortagi olabilmek, musteri taleplerinin en uygun fiyat ve urun kalitemizle hizmet sunmaktayiz.
Sartomen
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sartomen
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Mont, Ceket
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Süet ve Kürkler
Yetkili Kişi: Suat
Adres: Nuri Paşa Mahalle Îsâ Yusuf Alptekin Sokak No 54-56 Zeytin Burnu / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 7230900
Web Sitesi: İnfo@sartomen.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sartomen firma bilgileri. Sartomen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sartomen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sartomen firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.