Savaşlar Tesisat Taahhüt Ve Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Birçok Yurtiçi ve Yurtdışı projelere imzasını atmış olan firmamız; Endüstriyel soğutma sektörünün duayenlerinden Prof. Sabri SAVAŞ' ın önderliğinde 1981 yılında Savaşlar Ltd. Şti. ünvanı ile faaliyetlerine başlamıştır.

SAVAŞLAR LTD. ŞTİ. ; 1981 yılından bugüne müşterilerine, çalışanlarına, tedarikçilerine ve sektör firmalarına karşı sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmeyi amaç edinmiş sektörünün lider firmalarından birisidir. Bugüne kadar soğutma sektöründe yenilikte öncü, düşük enerji tüketimli, yüksek verimli, uzun ömürlü ve doğa dostu ürünler sunmayı görev edinmiştir.

SAVAŞLAR LTD. ŞTİ. ; başta gıda ürünleri üretiminden, nihai müşteriye ulaşana kadar soğuk zincir için soğutma cihazları, soğuk oda panelleri ve kapılarının üretimi-montajı, konteyner soğuk oda üretimi, sanayi tesislerinin Proses soğuk su ihtiyaçlarına yönelik cihazların üretimi ve özel proses çözümleri ile yurt içi ve yurt dışında başarılarına devam edecektir. TEKNOSAV markalı ürünleri ile müşterilerinin memnuniyetini dün olduğu gibi yarınlarda da sağlayacaktır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Savaşlar Tesisat Taahhüt Ve Tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Ertuğrul SAVAŞ
Adres: İzmir Yolu 10.km Balıkesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 2571760
Web Sitesi: www.savaslar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Savaşlar Tesisat Taahhüt firma bilgileri. Savaşlar Tesisat Taahhüt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Savaşlar Tesisat Taahhüt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Savaşlar Tesisat Taahhüt Ve Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.