Savsa Asansör Mühendislik İnşaat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

"Asansör bizim işimiz"

Şirket Hakkında
Her türlü asansör, özürlü asansörü, panoromik asansör, yük asansörü, monşarj yemek asansörü, hidrolik asansör, makine dairesiz asansör, engelli asansörü, merdiven tipi özürlü engelli asansörü, kabin, yürüyen merdiven, bant sistemleri, imalat, bakım, montaj, revizyon tamir ve 24 saat servis hizmetleri, ithalat, ihracat ve pazarlama
Savsa Asansör Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız, 1999 yılından bugüne, yüksek teknoloji ürünü olan VVVF frekans kontrollü, kademesiz hızlı, tam otomatik kat ve kabin kapılı, simplex, dublex, triplex kumanda sistemli, şahıs, yük, servis, araç, sedye ve panoromik tipte makina veya hidrolik tahrikli ya da makina dairesiz asansörler ve yürüyen merdivenlere ait malzemelerin imalatı, montajı ve satış sonrası servis hizmetlerini yürütmektedir. Bünyesinde 1 elektrik ve elektronik, 2 makine, 1 inşaat mühendisi bulunan firmamızın büro, imalat, montaj ve bakım ekiplerinden oluşan personeli 25 kişidir. Binalarınıza gereken yerli ve ithal asansör tesisleri ile alakalı her türlü mühendislik hizmetini vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Savsa Asansör Mühendislik İnşaat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Serhat Savsa
Adres: Merkez : Çetin Emeç Bulvarı 1324. Cadde (Eski 7) No:16/4 Öveçler ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4733131
Faks: (312) - 4733111
Web Sitesi: http://www.savsa.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hertürlü Asansör Konusunda Çalışmak İstiyoruz
Her türlü asansör, özürlü asansörü, panoromik asansör, yük asansörü, monşarj yemek asansörü, hidrolik asansör, makine dairesiz asansör, engelli asansö...
Savsa Asansör Mühendislik firma bilgileri. Savsa Asansör Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Savsa Asansör Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Savsa Asansör Mühendislik İnşaat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.