Saygıner Noter Yeminli Tercüme

"Uluslararası Noter Yeminli Tercüme & Dil Hizmetleri"

Şirket Hakkında
Saygıner Noter Yeminli Tercüme Küreselleşen dünyaya ayak uydurmanız için sürekli kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla size hızlı ve güvenli hizmet sağlamaktadır.Ticari, teknik, sosyal, kültürel, tıbbi ve hukuki alanlardaki tüm metinlerinizi özenle tercüme ederek en kısa sürede elinize ulaştırmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz acil çevirilerinizi (yazışma, telefon görüşmesi vs.) internet, telefon ve fax aracılığıyla gerçekleştirerek işinizi zamanında yapmanıza yardımcı olmaktadır. Uygun fiyat, hız ve çalışma esnekliğimiz sayesinde memnun kalır, işlerinizi kusursuz yürütürsünüz.
Saygınlık İçin, Saygıner Tercüme sloganı ile tercümeye ihtiyaç duyduğunuz anda bünyemizde bulunan konularında uzman, işlerinde tecrübeli ve sertifikalı kadrolarımızla siz değerli müşterilerimizin her zaman yanınızda olacağız.
Doğru tercümenin müşterilerimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu konuda sıfır hatayla çalışmaya devam ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saygıner Noter Yeminli Tercüme
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Fatma Akay
Adres: Atatürk Mahallesi, Alemdağ Cad. Gaffar Efendi Sok.yıldırım Paşajı No:3 K :3 D:85, 34764 Ümraniye/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3101018
Web Sitesi: www.sayginertercume.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saygıner Noter Yeminli firma bilgileri. Saygıner Noter Yeminli adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saygıner Noter Yeminli ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saygıner Noter Yeminli Tercüme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.