Sdhfaj Dfshajhfa

"Güvenli, ekonomik, rakipsiz ve hızlı çözümler için"

Şirket Hakkında
Atılım Factoring, gereksiz bürokratik işlemlerden arındırılmış sistemi ile işlemleriniz için hızlı ve kesin çözümler üretir.
Biliyoruz ki düşük maliyetli hızlı nakit akışı, hizmet ve satışlarınızda sizi bir adım öne çıkaran çok önemli bir faktör.

Atılım Factoring sizlere bu uyumlu işbirliğini öneriyor. Güvenli, ucuz ve hızlı çözümler için lütfen bize ulaşınız.
Factoring nedir?
Factoring her türlü mal ve hizmet satışlarınızdan doğan vadeli alacaklarınızın factoring şirketine devredilmesi karşılığında finansman ve tahsilat hizmetlerinin sunulmasıdır.
Factoring sistemini 3 ana hizmet kapsamında çeşitlendiğini söyleyebiliriz. Bunları kısaca, alacak yönetimi (İstihbarat hizmeti), tahsilat yönetimi (Takip hizmeti) ve nakit yönetimi (Finansman hizmeti) olarak ifade edebiliriz.
Factoring Sisteminin Avantajları Nelerdir?
1. Factoring, nakit yönetimi hizmeti ile vadeli alacaklarınızı nakde dönüştürüp, hammaddenin peşin alınmasını ve üretim aksamasından oluşacak maliyetlerin azalmasını sağlar. Üretim verimliliğinizi ve karlılığınızı artırır.
2. Factoring hizmetleri ile sunulan alacak yönetimi uygulamalarıyla, alıcılara tanınan vade sayesinde, firmanızın rekabet gücü artar, pazar payı genişler, kalite standardı yükselir.
3. Alacaklar, stoklar ve ticari borçlar azalır. Net çalışma sermayeniz güçlenerek bilançolarınız daha likit hale gelir ve kredibiliteniz artar.
4. Nakit yönetimi ile nakit akış planlarınız daha düzenli ve gerçekçi olur.
5. Kredi değerlemesi ve piyasa istihbarat çalışmaları yaparak, sizi alıcılarınızın finansal durumları hakkında bilgilendirir.
6. İstihbarat hizmeti ile riskli firmalara mal satmaktan kaçınmanızı sağlar, satışlarınız kolay ve güvenli hale gelir.

Factoring işlemlerinizde güvenli, ucuz ve hızlı çözümler için lütfen bize ulaşınız. İşlem talebiniz olduğunda aynı gün içerisinde sonuçlandırabileceğimizi bilmenizi isterim.

Atılım Factoring A.Ş.
Meziyet UYANIK
Tel: 0212 659 3 444 (pbx)
Faks: 0212 659 3 222
www.atilimfactoring.com.tr
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Atılım Factoring olarak, vadeli alacaklarınızı bekletmeksizin, nakit ihtiyaçlarınızı çözümlemek amacıyla; factoring işlemlerinde riskleri üzerimize alarak, yüksek müşteri limitleri ile hızlı çözümler sunmaktayız.
Biliyoruz ki düşük maliyetli hızlı nakit akışı, hizmet ve satışlarınızda sizi bir adım öne çıkaran çok önemli bir faktör.

Atılım Factoring sizlere bu uyumlu işbirliğini öneriyor. Güvenli, ucuz ve hızlı çözümler için lütfen bize ulaşınız.

Atılım Factoring A.Ş.
Meziyet UYANIK
Tel: 0212 659 3 444 (pbx)
Faks: 0212 659 3 222

İletişim Bilgileri
Firma: Sdhfaj Dfshajhfa
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Gsdjfkasj Hksdjsk
Adres: Gjsdhkfjsd hsdjah fhsdj jsdkfj
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6593444
Faks: (212) - 6593222
Web Sitesi: http://www.sdkjfas.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sdhfaj Dfshajhfa firma bilgileri. Sdhfaj Dfshajhfa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sdhfaj Dfshajhfa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sdhfaj Dfshajhfa firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.