Seçkin Hediye Sepetleri Gıda Ltd.şti

Şirket Hakkında
Seçkin Hediye Sepetleri, İstanbul ili rumeli hisarı/sarıyer adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi sami eskenazi dir.
Seçkin Hediye Sepetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1995 yılında merkezi İstanbul’da Kurulan Seçkin Hediye Sepetleri gıda San.tic.ltd.şti 2004 yılına kadar Tüm Türkiye’de 8 bin Özel ve devlet eğitim kurumlarına yazılım satışı ve desteği hizmetini vermiştir.bakanlık onaylı 27 adet yazılımı ile bu sektörün hem ilklerinden hem de lideri olarak 13 yıl faaliyet göstermiştir.

2004 yılında www.sihirlisepetler.com ile e-ticaret hayatına hediye sepeti konseptinde ilk adımlarını atmıştır. Yine Türkiye’de sadece yılbaşlarında satılan hediye sepeti konseptini 365 güne yayarak 36 kategoride 600 çeşit hediye sepeti konsepti yaratmış ve Türk insanına tüm özel günlerde farklı bir hediye kültürü olan hediye sepetini sevdirmeyi başarmıştır.Firmamız 2009 yılında halen 30 bayi Amerika’da 1 franchise ile hizmet vermektedir

2007 yılının mayıs ayında Yine Türkiye’de ilk olarak ve Amerika da yılda 100 milyon adet satılan”Caramel Apples”’ın ( karamelli ve çikolata soslu elmalar) ar-ge çalışmalarına start vermiştir.2008 haziran sonunda ise tüm ar-ge çalışmalarını bitirip üretim aşamasına gelmiş ve 250 çeşit ürün konsepti ile www.sihirlielmalar.com sanal mağazasından satış faaliyetlerine başlamıştır. Franchise ile büyümeyi hedefleyen firmamızın 2009 yılı sonuna kadar vermeyi düşündüğü franchise sayısı 60’dır ,2010 yılı sonuna kadar ise bu rakam 200 franchise’ı bulacaktır. Sağlıklı bir büyüme hedefleyen firmamız Gerek başarılı inovatif geçmişi ile gerek dinamik yapısı ile gıda sektöründe çok başarılı bir gelecek planlaması yapmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Seçkin Hediye Sepetleri Gıda Ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: sami eskenazi
Adres: rumeli hisarı/sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2634039
Faks: (212) - 2632960
Web Sitesi: www.sihirlielmalar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
karamel ve çikolata kaplı elma şekeri
Gelin Damat figürlü karamel ve çikolata kaplı elma şekeri
karamel ve çikolata kaplı elma şekeri
karamel ve çikolata kaplamalı elma şekeri
Karamel ve çikolata kaplamalı şekerleme süslemeli elma şekeri
İlan Talep ve Teklifleri
Sihirli Elmalar Franchise Veriyor
Dünyada sadece Amerika ve Türkiyede bulunan caramel apples rünleri için Franchise/Bayilik , Master franchise veriyoruz şartlar için lütfen iletişi...
Seçkin Hediye Sepetleri firma bilgileri. Seçkin Hediye Sepetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seçkin Hediye Sepetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seçkin Hediye Sepetleri Gıda Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.