Sedef Vatka Tekstil Konfeksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
TARİHÇE: FİRMAMIZ OMUZ VATKASI İMALATINA 1990 YILINDA BAŞLAMIŞTIR. 1996 YILINDAN İTİBAREN LİMİTED ŞİRKET OLARAK FAALİYETLERİNE DEVAM ETMİŞ VE 2000 YILINDAKİ BİNA VE TEKNOLOJİ YATIRIMLARI İLE ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ FABRİKA BİNASINDA ÜRETİME DEVAM ETMEKTEDİR. YAPILAN TEKNOLOJİ YATIRIMLARI SAYESİNDE ERKEK CEKET VATKASI İMALATINA AĞIRLIK VEREN FİRMAMIZ YURTİÇİ VE YURTDIŞI PİYASALARDA UZUN YILLARDIR BİLİNEN BİR FİRMADIR.

TEKNİK KAPASİTE: Şu anda % 50 si bayan % 50 erkek olmak üzere toplam aylık 1.000.000 çift sünger vatka, 500.000 çift dikişli vatka imalatına uygun teknik kapasitemiz mevcuttur. 1.500 m2 kapalı alanda 30 personelimizle imalatımızı yapmaktayız.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ: Sedef Vatka kurulduğu tarihten itibaren teknoloji yatırımları üzerinde hassasiyetle durmakta olup, bu düşünceyle yapmış olduğu teknoloji yatırımları sayesinde yapışkanlı vatka, otomatik dolum pamuklu vatka, çizik sünger vatka imalatı konusunda gerekli teknolojileri getirmiştir. Böylece yurt dışından ithal edilen bazı vatkaları tesisimizde imal edilmesi sağlanmış ve dövizimizin yurtdışına çıkışına engel olmuştur.Bununla beraber söz konusu vatkaları yurtdışına satarak yurdumuza döviz girdisi sağlamaya devam etmektedir.Şirketimiz ürün çeşitliliğine önem vermekte olup miktar ve çeşit gözetmeksizin müşterilerimizin konumuzla ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılama gayreti içerisindedir. Geleceğe dönük olarak teknoloji yatırım planlarımız bulunmakta olup bunları piyasa koşullarına göre birkaç yıl içinde gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Böylece hedefimiz otomasyonu arttırarak yüksek kalitemizi muhafaza etmek ve hata payını sıfıra indirerek maliyetleri düşürerek piyasadaki rekabet şansımızı arttırmaktır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız, her türlü OMUZ VATKASI imalatı yapabilmektedir. Erkek Ceket, Bayan Ceket, Parka ve Pardesü, Mont ve Bluz için kullanılan ürünlerimizin üretiminde son teknolojiyi kullanarak yüksel kalite ve standart ürün elde edebilmekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Sedef Vatka Tekstil Konfeksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: YUSUF ZİYA ÖZER
Adres: 10006/1 Sokak No.31 AOSB Çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3281206
Faks: (232) - 3282641
Web Sitesi: http://www.sedefvatka.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sedef Vatka Tekstil firma bilgileri. Sedef Vatka Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sedef Vatka Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sedef Vatka Tekstil Konfeksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.