Sedna İnsaat Bilişim

Şirket Hakkında
Sedna drenaj olarak, etkin jeofizik ve jeologlardan oluşan profesyonel kadromuzla 2009 yılından beri, genç, dinamik ve sorumluluk sahibi bir şirket olarak, tüm sondaj ihtiyaçlarınızda, hizmet vermekteyiz.

Drenaj çalışmalarımızda, öncelikle keşif yapar, keşfin üzerinden yola çıkarak, en ekonomik ve en sağlıklı ayrıca güvenlik olarak optimum özelliklere sahip bir projelendirme yaparız.
Ana unsur pek tabii problemin en uygun vasıflarda çözülmesidir.Bu uygulamayı yaparken, hem konunun ciddiyeti, hem de kalıcı çözüm olması çalışmamızın ana pusulasıdır. Yani “evet çözdük” demenin vereceği haklı gururu böylesine önemli bir konuda yaşamak zevki, bizim için çok ama şok önemlidir.

Zaman içinde yapınızın su içinde tesir altında kalmasının geri dönülmez sonuçlar ve problemler doğurması, ivedi bir şekilde çözüm üretilmesini gerektirir. Bu bağlamda tecrübeli mühendislerimiz hızlı ama bir o kadar güvenli bir proje üretirler.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sedna İnsaat Bilişim
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: SEDNA İNSAAT
Adres: Osmanağa Mah. Gaziosmanpaşa Sok. Türkel İş Merkezi No:7/7 Kadıköy / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4143905
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sedna İnsaat Bilişim firma bilgileri. Sedna İnsaat Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sedna İnsaat Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sedna İnsaat Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.