Şeker Figür

Şirket Hakkında
Şeker Figürler kullanarak istediğiniz tema'da harika tasarımlı pastalar yaratabilirsiniz. Ister bir pasta tasarımı veya bir cupcake tasarımı yaratmak isteyin, çok kısa bir sürede hazır figürleri kullanarak göz alıcı pastalar yaratabilirsiniz.
Yapmanız gereken istediğiniz ürünü seçerek sipariş vermek ve hazırlayacağınız pastanızı ürünlerimizle süslemek.

Şeker figür aynı zamanda butik pasta üreten küçük işletmeler veya büyük pasta atölyelerine de hizmet vermektedir. Ustalarımızın lezzetli pastalarına harika dekorlar yaratmakla kalmıyor aynı zamanda lezzetli bir şeker hamuru figürü de sunmuş oluyoruz.

Veya kişiye özel tasarımlar yaratarak önemli gün ve anlarınız için size ait tasarımlar yaratabilmekteyiz.

Ürünlerimiz tamamen yenebilir ve doğal şeker hamurları kullanılarak üretilmektedir. Sizlerde sipariş verebilir ve mükemmel görünümlü pastalar ve kekler yaratabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şeker Figür
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Özel Günler
Yetkili Kişi: Ersoy Soyer
Adres: 19 Mayıs mah. 19 Mayıs cad. Dr. Ismet Öztürk Sok. 8/1 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2342151
Web Sitesi: www.sekerfigur.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şeker Figür firma bilgileri. Şeker Figür adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şeker Figür ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şeker Figür firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.