Selçuk Kelepçe Sistemleri

Şirket Hakkında
Şirketimiz 10 senedir faaliyettedir. Ozamandan beri imal ettiğimiz bütün bağlantı elemanlarında kaliteden taviz vermedik. Bizim için öncelik Kalite dir. İlk imal ettiğimiz malzeme Çatı Oluk Kelepçesidir. Şirketimizi Recep Selçuk kurmus olup halen Şirket başında kendisi bulunmaktadır. İstanbul ve Çevre illerin hemen hemen hepsiyle iş bağlantılarımız bulunmaktadır. Hedefimiz; Ürünlerimizi Dünya Pazarlarına Sunmaktır
Selçuk Kelepçe Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız imalat sektörüne galvanizli dere kelepçeleri üreterek girmiş ve kısa zamanda ürün çeşitlerini arttırarak PVC kelepçesi, Çelik dübel çeşitleri, Doğalgaz Kelepçesi, Saplama Rot, Lavabo ve Klozet montaj vidaları, Kancalı Gömlekli Dübel, Gömlekli Çelik Dübel ve S Tipi Çekmeli Dübelleride satışa sunmuştur.

Kullandığı teknolojiyi günün şartlarına göre yenileyip geliştiren firmamız yaptığı Kaliteli imalatı sayesinde piyasada hakettiği yeri almıştır.

Selçuk Kelepçe Sanayi olarak, önce kalite ve hizmet anlayışı ile çalışmaktayız.
Siparişleri anında teslim, Satış öncesi ve sonrası hizmetleri eksiksiz olarak
yaparak müşteri memnuniyeti kazanmak birinci ilkemizdir
İletişim Bilgileri
Firma: Selçuk Kelepçe Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Recep Selçuk
Adres: Fevzi Çakmak Mah. Mustafa Kemal Cad. No 6 Pendik/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3978039
Faks: (216) - 3965436
Web Sitesi:
Ürünleri
Ürünümüzün her parçası kalitali olup Dişleri Talaş Kaldırma yöntemiyle açılmaktadır ve bu en sağlıklı ve kaliteli şeklidir. Özelliği ise diş sıyırmaz ...
Ürünümüz Assan Galvaniz den alınan 1. kalite saclardan imal edilmektedir. Pas ve çürümeye karşı müthiş dirençlidir. Hiçbir şekilde pas yapmaz. Şimdiye...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Selçuk Kelepçe Sistemleri firma bilgileri. Selçuk Kelepçe Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Selçuk Kelepçe Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Selçuk Kelepçe Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.