Selçuk Metal;çelik Çatı,ferforje Kapı,ferforje Pencere Korkuluğu Konya

Şirket Hakkında
SELÇUK METAL;Konyada çelik çatı, demir doğrama, ferforje ve demir korkuluk, çelik konstrüksiyon yapı sistemleri, celik çatı sistemleri ve çelik çatı kaplama, demir kapı imalatı, çatı kaplama, ferforje demir doğrama işleri, ferforje kapı, ferforje balkon korkuluğu, ferforje pencere korkuluğu, ferforje duvar üstü korkuluk, duvar korkulukları, duvar üstü korkuluklar, ferforje merdiven korkuluğu, ferforje bahçe duvar korkuluğu ve ferforje ve demir merdiven korkuluğu imalatı, demir doğrama ve anahtar teslimi ferforje korkuluk imalat ve montajı, demir kapı ve demir korkuluk imalatı, ferforje ve demir garaj kapısı, demir okul kapısı ve demir bahçe kapısı imalatı, çelik konstrüksiyon Pazar yeri çatısı işleri yapmaktadır.
Selçuk Metal;çelik Çatı,ferforje
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Selçuk Metal;çelik Çatı,ferforje Kapı,ferforje Pencere Korkuluğu Konya
Sektörü: Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: ahmet selçuk
Adres: Marsan Sanayi Ehlibeyt Sokak No: 33 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3422657
Web Sitesi: www.selcukmetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Selçuk Metal;çelik Çatı,ferforje firma bilgileri. Selçuk Metal;çelik Çatı,ferforje adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Selçuk Metal;çelik Çatı,ferforje ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Selçuk Metal;çelik Çatı,ferforje Kapı,ferforje Pencere Korkuluğu Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.