Sembol Gayrimenkul & Temizlik

Şirket Hakkında
Sembol Gayrimenkul & Temizlik’e Hoşgeldiniz...
• Güvenilir, kaliteli, dinamik hizmet
• Mükemmeliyet
• Memnuniyet
• Uzman kadro, doğru çözümler
Gayrimenkul & Temizlik ile ilgili her konuda müşterilerimiz için çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin gayrimenkul & temizlik ile ilgili her türlü ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak için çalışıyoruz. Sembol’den hizmet almayı seçen kişiler gereksinim duydukları tüm hizmetlere kolayca ulaşabilirler. Hizmetlerimizi sunarken, en küçük ayrıntıda bile müşterilerimizin kendisini özel hissetmesini sağlayacak çözüm önerilerimizi onların önceliklerine göre planlıyoruz. Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Gayrimenkul & Temizlik hizmetlerinde Sembol farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.
doğru yerdesiniz...
Sembol Gayrimenkul &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sembol Gayrimenkul & Temizlik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Göksel Uğur
Adres: Çark Cd Kundakçıoğlu İşhanı No:68 Adapazarı
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2776929
Web Sitesi: www.sembol.tc
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sembol Gayrimenkul & firma bilgileri. Sembol Gayrimenkul & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sembol Gayrimenkul & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sembol Gayrimenkul & Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.