Şen Kerestecilik

Şirket Hakkında
Şen Kerestecilik firması 1999 yılında Dudullu'da kurulmuş olup faaliyetlerini aralıksız büyüyerek sürdürmektedir. Firmamız ilk kurulduğu yıllarda faaliyet alanı sadece kereste ve orman ürünleri üzerine iken 2004 yılında Laminat Parke sektörüne girerek bu alanda hem toptan satış hemde uygulama yaparak bölgemizin en çok tercih edilen firmaları arasında yerini almıştır. Firmamız Lambri ve Döşeme ürünlerine ayrı bir önem vermiş bu alanda en kaliteli ürünleri ve en bol çeşitleri temin ederek piyasanın en çok aranan firması olmuştur. Sektördeki yenilikleri takip eden firmamız kullanımı gitgide azalan keresteye alternatif malzemeler olan OSB ve Plywood ürünlerini aranan tüm çeşitleriyle stoğunda daima bulundurmaktadır. Müşterilerinin aradığı tüm inşaat malzemelerini tek noktada sağlamayı amaç edinen firmamız, izolasyon ve çatı malzemleri alanınada girmiş. Membran ve Cam Yünü (Çatı Şiltesi) malzemeleri direk fabrikasından temin edrek aracı firmaların sağladığı karı müşterilerine indirim olarak yansıtmıştır.
Şen Kerestecilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şen Kerestecilik
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Kereste
Yetkili Kişi: Erkan ŞEN
Adres: Ihlamurkuyu mah. Alemdağ cad. No :634 Y.Dudullu Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4205736
Web Sitesi: www.senkereste.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şen Kerestecilik firma bilgileri. Şen Kerestecilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şen Kerestecilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şen Kerestecilik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.