Senafoam

Şirket Hakkında
Sena Gurup Olarak İlkemiz ; Çözüm Odaklı FirmaÖnceliğimiz, siz değerli işbirlikçilerimizin gürültüden dolayı çaresiz kaldığı iç ve dış mekanlarınızın tüm akustik ve yalıtım çözümlerinde , stil ve makyaj detaylarıyla oturmaktan ve yaşamaktan keyif alabileceğiniz mekanlara dönüştürmek, Çözüm odaklı olmak ve memnuniyet ilkemiz standartlarımız arasındadır.Ticari Ahlak Kuralımızın ve olmazsa olmazlarımızın arasında birinci önceliğimiz ''güven ve ehemmiyet'tir.'' Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak belirleyip doğru çözümleri kısa sürede mümkün olan en kaliteli şekilde sunmaktır.Yüksek hizmet kalitemizi her geçen gün dahada arttırarak mutlak müşteri memnuniyetini birincil hedefimizdir.
Senafoam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Senafoam
Sektörü: Elektrik / Elektronik » İzolasyon Malzemeleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » İzolasyon Malzemeleri
Yetkili Kişi: Azam
Adres: Adil Mh. Genç Osman Cd. No : 22 Sultanbeyli istanbul 34920 türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5921885
Web Sitesi: http://www.sesyalitimsungerleri.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Senafoam firma bilgileri. Senafoam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Senafoam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Senafoam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.