Şenmak Makina Vida Ve Kovan İmalat

"Plastik İşleme Makinelerinde kaliteli vida kovan sistemleri üretimi"

Şirket Hakkında
Hakkımızda,

Şenmak Makina Sanayi 1987 yılından günümüze plastik sektörüne yan sanayi olarak hizmet vermektedir. Firmamız; Plastik - Kauçuk Enjeksiyon ve Ekstrüzyon makinalarının tek ve çift vida ve kovanlarının imalatını yapmaktadır.

Hedefimiz; Öncelikli olarak Avrupa pazarında güvenilir ve saygın bir tedarikçi statüsünü kazanmak.

Misyonumuz; Avrupalı şirketlerin, diğer pazarlara karşı rekabet etme güçlerine ekonomik fiyatlarımız ve kalitemizle katkı sağlamak.

Makine parkı; Teknolojik büyüme için yatırımlarımız sürekli devam etmekte, bu duruma paralel ürünlerimizin kalitesi ve üretim hızlarımız artmaktadır.
Majör ekipmanlarımız aşağıdaki gibidir:
CNC kontrollü vida, torna, freze, derin delik delme ve üniversal torna, freze, honlama, taşlama vs.
Ebatlar:
Vida; çap: 18mm ile 200mm arası; boy: 5m
Silindir; çap: 20mm ile 200mm arası; boy: 4m.

Üretim süresi; Kalite kriterlerinden ödün vermeden mümkün olan en kısa zamanda ürünlerimizin teslimatlarını gerçekleştiririz, ki bu sure işin niteliğine göre maksimum 30 ile 45 gün aralığındadır. Bu durum müşterilerimize sunduğumuz bir ayrıcalık, firmamızın bir iddiasıdır.

Şeffaflık; Firmamızın tedarikçileri (malzeme, ısıl işlem, sert krom ve kaynak kaplama) konularının önde gelen firmalarıdır. İmalatta kullanılan çelikler mutlaka üretici firma sertifikalarıyla belgelendirilir, her yüzey işlem prosesi sonrası, tedarikçi firma anılan prosesin kalite kontrollerini yapar ve belgelendirir. Biz tüm bu belgeleri müşteril
Şenmak Makina Vida
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Vidalar

ŞENMAK, plastik ve kauçuk sektöründe, ekstrüzyon ve enjeksiyon uygulamaları için konvansiyonel, bariyerli ve ikiz vidalar üretmektedir. Ürettiğimiz vidalar genel kullanıma yönelik vidalar olabileceği gibi, firmanızın ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş özel ürünler ve yüksek performans vidaları da olabilir.

ŞENMAK, 18 -200 mm çap aralığında, maksimum 5 m. boyunda vidalar üretmektedir.

Kovanlar

ŞENMAK, ekstrüzyon ve enjeksiyon uygulamaları için gaz atma bölgeli, düz besleme bölgeli, yivli besleme bölgeli ve özel soğutma bölgeli kovanlar üretmektedir.

ŞENMAK, 20-160 mm delik çapı aralığında, maksimum 4 m. boyunda kovanlar üretmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Şenmak Makina Vida Ve Kovan İmalat
Sektörü: Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: Senmak Makina
Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Cad. Pik Dökümcüler San. Sitesi A6 Blok No: 10 34306 İkitelli - K.Çekmece - İSTANBUL - TURKİYE Tel : +90 212 485 33 30 Faks : +90 212 485 33 32 E-Posta : senmak@senmak.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4441270
Faks: (212) - 4853332
Web Sitesi: http://www.senmak.com
Ürünleri
Kovanlar ŞENMAK, ekstrüzyon ve enjeksiyon uygulamaları için gaz atma bölgeli, düz besleme bölgeli, yivli besleme bölgeli ve özel soğutma bölgeli...
Vidalar ŞENMAK, plastik ve kauçuk sektöründe, ekstrüzyon ve enjeksiyon uygulamaları için konvansiyonel, bariyerli ve ikiz vidalar üretmektedir. ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şenmak Makina Vida firma bilgileri. Şenmak Makina Vida adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şenmak Makina Vida ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şenmak Makina Vida Ve Kovan İmalat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.