Sentez Yazılım Ege Bölge Müdürlüğü

Şirket Hakkında
Sentez Yazılım Ege, İzmir ili Şaireşref Bulv. No:100 K:3 D:301 adresinde bulunmaktadır. Firma Bilgisayar » Yazılım sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Özlem Özsaraç dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sentez Yazılım Ege Bölge Müdürlüğü
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Özlem Özsaraç
Adres: Şaireşref Bulv. No:100 K:3 D:301
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4226678
Faks: (232) - 4227243
Web Sitesi: http://www.sentez.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sentez Yazılım Tekstil Çözümleri
Dokuma Kumaş üretimi yapan firmaların, siparişten başlayarak sevkiyata kadar kumaş üretim takibini ayrıntılı olarak yapmabilmesini sağlayan Dokuma Ür...
Sentez Yazılım Tekstil Çzümü Sentez Vogue
SentezVogue parametrik yapısı sayesinde ÖRME,DOKUMA,TRİKO, DERİ vb gibi üretim yapan firmaların çalışma tarzlarına uyumlu Konfeksiyon Üretim MRP siste...
Sentez Yazılım Ege firma bilgileri. Sentez Yazılım Ege adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sentez Yazılım Ege ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sentez Yazılım Ege Bölge Müdürlüğü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.