Sepetimtr.com

Şirket Hakkında
Hakkında
EĞİTİM ÜZERİNE HER ŞEY TEK NOKTADA! GÜVENLİ ALIŞVERİŞ/KALİTELİ HİZMET/ AYNI GÜN KARGO/ %60'a VARAN İNDİRİMLER/ BİLGİLERİNİZ KESİNLİKLE ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR İLE PAYLAŞILMAZ/
Misyon
Sizlere kaliteli hizmet sunmak ve internetteki güvenliğiniz hakkında korumayı had safhada tutmak ve maduriyetten uzak huzurlu bir alışveriş yapmanıza fırsat vermek misyonumuzdur.
Ödüller
HEDİYE KUPONLAR, YAYINLANAN KARGO KAMPANYALARI, PROMOSYONLAR, AÇILIŞ İNDİRİMLERİ, HAVALE, TEK ÇEKİM VE PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT FIRSATLARI SİZLERİ BEKLİYOR!
Ürünler
KİTAP, KIRTASİYE, ROMAN, SINAVLARA HAZIRLIK KİTAPLARI, YAKIN TARİH POLİTİKA KİTAPLARI VE BİR ÇOK ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ!
E-posta
iletisim@sepetimtr.com
Telefon
+1 536.888.2892
İnternet Sitesi
http://www.sepetimtr.com
Sepetimtr.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sepetimtr.com
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Kırtasiye Diğer
Yetkili Kişi: hakan kenger
Adres: kayseri. cad. no.19 yahyalı
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 6117522
Web Sitesi: www.sepetimtr.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sepetimtr.com firma bilgileri. Sepetimtr.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sepetimtr.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sepetimtr.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.