Seras Gıda Dağıtım Paz. Tic. Ltd. Sti

Şirket Hakkında
Lojistik sektöründe yıllarca üst düzey yöneticilik yapmış kişilerin öncülüğünde kurulan SERAS Gıda, yılların tecrübesini genç ve dinamik kadrosu ile buluşturarak, dondurulmuş gıda dağıtım, pazarlama ve depolama faaliyetleri dallarında hizmet vermeye başlamıştır. İstanbul Sancaktepe’de bulunan deposu ve yaygın servis ağı ile İstanbul’un geneli hizmet vere bilen Seras Gıda kalite, güven ve hijyen faktörlerini olmazsa olmazı kabul ederek geleceğe emin adımlarla yürümeye devam etmektedir.

Son teknoloji soğuk hava depoları ve frigo firik kasalı araçları ile İstanbul geneline hizmet veren firmamız soğuk hava deposu kiralama ve dondurulmuş gıda dağıtım / pazarlama dallarında hizmetleri vermektedir. İstanbulun merkezi konumunda ki Sancaktepe’de bulunan depoları ile ulaşımı çok kolaydır. Depomuzun Şile otobanına uzaklığı sadece 1 km’dir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seras Gıda Dağıtım Paz. Tic. Ltd. Sti
Sektörü: Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: Serdal Asarav
Adres: İnönü Mah. Boran Sok. No:9/A-B Sancaktepe/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6227029
Web Sitesi: www.serasgida.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seras Gıda Dağıtım firma bilgileri. Seras Gıda Dağıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seras Gıda Dağıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seras Gıda Dağıtım Paz. Tic. Ltd. Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.