Seray Mühendislik Jeotermal Madencilik Ltd.şti

Şirket Hakkında
SERAY MÜHENDİSLİK, termal turizm ( Kaplıca ) , Seracılık, Konut Isıtmacılığı amaçlı jeotermal kaynakların projelendirilmesi, geliştirilmesi, planlanması süreçlerini kapsayan mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Jeotermal kaynakların bulunması, geliştirilmesi için gerekli Jeolojik çalışmalar firmamız tarafından yapılmaktadır. Çalışmalarımızın neticelerine göre Jeotermal kaynakların kullanılabilirlik analizleri yapılmaktadır.

Jeotermal Sektöründeki Firmalara Teknik Sorumluluk Hizmetleri Vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seray Mühendislik Jeotermal Madencilik Ltd.şti
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: SERDAR AYAZHAN
Adres: BAĞLARBAŞI MAH HÜRRİYET CD NO.144 B OSMANGAZİ
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2479174
Web Sitesi: www.seraymuhendislik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seray Mühendislik Jeotermal firma bilgileri. Seray Mühendislik Jeotermal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seray Mühendislik Jeotermal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seray Mühendislik Jeotermal Madencilik Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.