Seri Elektrik Bilişim Teknolojileri

Şirket Hakkında
elektrik, elektronik bilişim teknolojileri ve telekomünikasyon alanlarında mühendislik çözümleri sunan bir firmayız. Elektrik tesisleri kurma ve işletme, ag+og şebekeleri, yer altı ve yer üstü şebeke tesisleri kurulumu bina içi ve dışı elektrik tesisat işleri alanlarında yüklenici ve taşeron firma olarak çalışabiliyoruz. BİLİŞİM TEKNOLOJİ ALANLARINDA İSE NETWORK ÇÖZÜMLERİ, VERİ SES VE GÖRÜNTÜ ENTEGRASYONLARI, yapısal kablolama, fiberoptik çözümler, kablosuz ağlar, gibi çözümlerimiz bulunmakta, telekomünikasyon olarak ise VOİP, IP/PBX SANTRAL ÇÖZÜMLERi, konularında proje geliştiriciliği ve yüklenicisi olarak faaliyet gösteriyoruz. Türkiye genelinde bizlerle iş birliği yapacak, karşılıklı proje geliştirebileceğimiz, ürün tedarik konusunda karşılıklı çalışabileceğimiz fikirler ve iş ortaklığı yapabileceğimiz firmalar ve kişilerle tanışmak ve paylaşımlarda bulunmak istiyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seri Elektrik Bilişim Teknolojileri
Sektörü: Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: serkan söylemez
Adres: sokullu cad.bükülmez sok.6/8 dikmen
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4825001
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seri Elektrik Bilişim Teknolojileri firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Seri Elektrik Bilişim firma bilgileri. Seri Elektrik Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seri Elektrik Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seri Elektrik Bilişim Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.