Serikumaş Tekstil

Şirket Hakkında
Şirketimiz armürlü kumaş ve jakarlı kumaş üretimi yapmaktadır.her türlü jakarlı ve armürlü
kumaş ihtiyacınız temin edilir.kumaşlarımız tüm testlere uygundur.baskılı -düz boya fantazi kumaş üretimimiz vardır.ağırlıklı bay-bayan üst grup ve alt grup eteklik ve pantalonluk ve gömleklik kumaş üretimimiz vardır.müşterinin isteğine göre sizden gelen desen için de tezgahta ve boyahanede çalışma yapılabilir.Ayrıca ithal ve yerli iplik satışımız vardır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
şirketimiz armürlü kumaş ve jakarlı kumaş üretimi yapmaktadır.her türlü jakarlı ve armürlü
kumaş üretiminiz temin edilir.kumaşlarımız tüm testlere uygundur.baskılı -düz boya fantazi kumaş üretimimiz vardır.ağırlıklı bayan üst grup ve alt grup eteklik ve pantalonluk üretimimiz vardır.müşterinin isteğine göre sizden gelen desen için de tezgahta ve boyahanede çalışma yapılabilir.
İletişim Bilgileri
Firma: Serikumaş Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: özgür ocak
Adres: dosab yasemin sokak no.8 bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2611189
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
130 Dene Ity 4 On
130 DENYE 1NCİ KALİTE ITY 200 TURLU ORJİNAL İPLİK
Peşin
elimizde farklı kilolarda örme düz ve emprime hatasız stok kumaş bulunmaktadır.ayriyetten her türlü dokuma kumaş ihtiyacınız kendi makinalarımızda tem...
Serikumaş Tekstil firma bilgileri. Serikumaş Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serikumaş Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serikumaş Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.