Serkan Almalı Sehpa Üretimi Ve Ticareti Akıllı Sehpa

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ ÜRETİMİNİ BURSA İNEGÖL DE YAPTIĞI ÜRÜNLERİNİ TÜM TÜRKİYE YE SATMAKTA VE YURT DISINDA BİR ÇOK ÜLKEYE İHRAC ETMEKTEDİR. ÜRÜNLERİN TAMAMI GÜVENCEMİZ ALTINDADIR. ÜRÜNLERİMİZ HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK YENİLİKLER İÇERİR. ORTA SEHPANIZI AÇARAK HEM YEMEK MASASI HEMDE ÇALIŞMA MASASI OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ.YANİ EVİNİZDE EKSTRA DAN BİR YEMEK MASASI BULUNDURMANIZA GEREK KALMAZ. ÜRÜN SİSTEMLERİMİZ HERKSİN YAPABİLECEĞİ ŞEKİLDE KOLAYLIKLA AÇILIP MASA OLARAK KULLANILIR VE TEKRARDAN KOLAYLIKLA KAPANIP ORTA SEHPA OLARAK KULLANA BILIRSINIZ. ÜRÜN RENKLERİ VE TÜM MODELLERİMİZ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇINİZ.
Serkan Almalı Sehpa
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serkan Almalı Sehpa Üretimi Ve Ticareti Akıllı Sehpa
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
Yetkili Kişi: SEVKI CAKMAK
Adres: YENİ SANAYİ 6.SOK NO:8
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 7115432
Faks: (224) - 7115432
Web Sitesi: www.akillisehpa.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Serkan Almalı Sehpa firma bilgileri. Serkan Almalı Sehpa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serkan Almalı Sehpa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serkan Almalı Sehpa Üretimi Ve Ticareti Akıllı Sehpa firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.