Sermatek Makina

Şirket Hakkında
nokta vuruşlu markalama makineleri en yaygın kullanılan modellerdir. Bu markalama makinaları, elektro mekanik donanımları ve yazılımları sayesinde sert pin takımlarını kullanarak iş parçaları üzerinde kalıcı ve sonradan çıkarılamayan markalama gerçekleştirir. Markalama operasyonu insan gözünün kolayca görebileceği şekilde ardışık noktaların meydana getirdiği alfanümerik, nümerik, karekod ve grafiklerden oluşur. Nokta vuruşlu markalama makinaları X ve Y eksenleri üzerinde kalıcı markalama operasyonlarını gerçekleştiren pin kartuj takımlarını içerir. Nokta vuruşlu markalama makinalarında pin takımlarının ardışık ve hassas noktaları malzeme üzerine vurmasını sağlayan özel olarak dizayn edilmiş elektromanyetik veya mekanik valfler mevcuttur. Markalama yazılımları bu valfleri çok kısa periyodlarda kontrol eder. Nokta vuruşlu markalama makinaları sert bir yüzeye sahip bütün cisimleri kolaylıkla markalayabilmektedir. Bir çok malzeme üzerine kalıcı markalama gerçekleştirebilmeleri nedeniyle gaz ve petrol hat imaltında, metal işleme sanayinde, inşaat sanayinde, tarım makineleri sektöründe, ulaşım ve lojistik gibi sektörlerde kullanılmaktadır. Çok sıkı takip edilebilirlik ihtiyaçlarından dolayı nokta vuruşlu markalama makinaları otomotiv, havacılık, uzay ve savunma sanayindeki kalite güvence sorumluları tarafından tercih edilmektedir.
Sermatek Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sermatek Makina
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Fikret Arıkan
Adres: 6157/1 Sok No:19/3 Karacaoğlan Mah. Işıkkent Bornova İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4722344
Web Sitesi: www.dotpeenator.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sermatek Makina firma bilgileri. Sermatek Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sermatek Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sermatek Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.