Sersu

Şirket Hakkında
Akdağ'ın Zirvesinden 1388 Mt. Yükseklikteki doğal kaynaklardan beslenen Tesisimiz Adıyaman İl Özel İdare ve Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çelikhan ilçesine 9 km uzaklıkta yerleşim birimlerinin dışında kurulmuştur.
Kuruluş Amacı: Doğal ortamında bile her türlü kirlilikten uzak, dengeli mineral yapısı ile insan sağlığı için ideal olan bu kaynak suyunun, bir çok işletmeye örnek olacak şekilde, tamamen hijyenik koşullarda, tam otomatik makinelerde şişelenerek üretilmesini sağlamaktır.
Bu amaçla firma ilk ürünlerini 300 Ml poşet su olarak pazara sunmuştur. Sonraki yıllarda 1 lt dönüşümlü cam ambalaj olarak pazarda varlığını sürdürmüş. Daha sonraki yıllarda mevcut pazar koşullarına uyum sağlamak amacıyla 200 Ml Pet Bardak ve 5 lt üretimine geçmiştir.

Kamu teşekkülü olarak kurulmuş olan Sersu, 1998 yılında kurucuları olan Adıyaman İl Özel İdaresi ve Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından günümüz pazar ve rekabet koşullarına uyum sağlayabilmek için ihale ile özelleştirme yoluna gidilmiştir. Bunun sonucunda Sersu özel iştirake geçmiştir.2009 Yılından beri bütün hisseleri DORA DOĞAL KAYNAK SULARI LTD.ŞTİ tarafından alınmıştır.
Firmamız bünyesine geçtikten sonra başta Üretimlerinde önceliği insan sağlığı olan Sersu mevcut TSE belgesine ilave olarak 2 ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini alarak bu standartları uygulayan ilk firmalar arasındadır. 2010 yılında ISO 22000 Gıda Yönetim Sistemi Belgesini de alarak hijyen ve kalite standardını arttırmıştır.

Firmamız bünyesinde mevcut üretim tesisimizde birçok değişiklikler ve revizyonlar yapılarak üretim, planlama, kalite kontrol, İş Güvenliliği anlamında departmanlar oluşturulmuştur. Bu değişiklikler ilave depolar, filtrasyon sistemi, makine kapasite artırımı ve ürün çeşitliliğidir. Şu anda üretim yelpazesinde 200 ml pet bardak, 0.5 lt, 1.5 lt, 5 lt, 10lt ve 19 lt Polikarbon damacana üretimleri yapılmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sersu
Sektörü: Gıda / Tarım » Alkolsüz İçecek
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: Mahmut İletmiş
Adres: İncilipınar Mah. 3 Nolu Cad. Çayırlı İş Mrk.B Blok. kat:2 No:5 Şehitkamil / GAZİANTEP
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 3062668
Faks: (342) - 2303390
Web Sitesi: www.ser-su.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sersu firma bilgileri. Sersu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sersu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sersu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.