Server Veri Kurtarma

Şirket Hakkında
Firma ve Kurum bilgilerinin güvenliği ve ağda bir çok cihazın rahat bilgi alış verişi yapması için kurmuş olduğunuz server (sunucu) sistemlerde zamanla yazılımsal veya fiziksel sorunlar oluşabilir. Önemli olan bu sorunlarla karşılaşmak değil daha sonrası yapılması gereken işlemlerdir. Firma olarak size bu tür sorunlarda bilgilerinize tekrar ulaşmanızı sağlamaktayız.
Marka model cihaz ne olursa olsun bilgilerinize ulaşabilmekteyiz. Önemli olan sorun yaşadığınız zaman panik yapmadan veri kurtarma hizmeti veren firmamız ile görüşebilirsiniz. Hp, Dell, IBM server cihazlarında kullandığınız Windows 2000, Windows 2003, Windows 2008, Windows 2012
ve Linux yazılımların hepsinden veri kurtarma işlemlerini başarılı bir şekilde yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Server Veri Kurtarma
Sektörü: Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: Muharrem Saraç
Adres: Bayındır 1 Sokak 225 Kızılay
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4310145
Web Sitesi: www.serververikurtarma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Server Veri Kurtarma firma bilgileri. Server Veri Kurtarma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Server Veri Kurtarma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Server Veri Kurtarma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.