Seyir Etiket Ve Matbaacılık

Şirket Hakkında
etiket matbaa tasarım-logo grafik çalışmaları-tasarım tekstil etiketleri-tüm matbaa tasarım etiket tasarımları-kot etiketi-tekstil etiketi-baskı-penye-bluz ve giyim etiketleri-baskılı etiket çalışmaları-orjinal baskı yapılır çeşitli etiketler aynısı itina ile yapılır..baskılı etiket-tasarım montaj-koton etiketler-tasarımlı kot giyim etiketleri-etke ve birçok giyim tasarım etiketleri itina ile tasarım çalışmaları basımı yapılır.size en yakın yerdeyiz.baskılı baskızı etiket tasarımları-numune çalışılır-tasarım yapılır-film-tasarım-matbaa-grafik-baskı-atolye, grafik tasarım çalışmaları, etiket tasarım çalışmaları.etiket tasarımları vardır sizleride bekliyoruz.
212 6745941 - 212 6745941 - 212 6745941 - SEYİR ETİKET MATBAACILIK DAVUTPAŞA CAD 2 MATBAACILAR SİT TOPKAPI
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seyir Etiket Ve Matbaacılık
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Baskı
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: HACI
Adres: LİTROS YOLU 2. MATBAACILAR SİTESİ 1NA 28 TOPKAPI - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5658909
Web Sitesi: EMAİL-seyiretiket@hotmail.com
Ürünleri
ETİKET TASARIM MATBAACILIK-GRAFİK ÇALIŞMALARI- ETİKET ÇALIŞMALARI-AMBALAJ-KAĞIT -TASARIM
İlan Talep ve Teklifleri
Seyir Etiket Ve Matbaacılık
SEYİR ETİKET VE MATBAA - TASARIM ETİKET ÇALIŞMALARI - GRAFİK ÇALIŞMALARI- HERTÜRLÜ GRAFİK TEKSTİL ETİKETLERİ TASARIMI YAPILIR TEL: 0212 581 08 17 - 6...
Seyir Etiket Ve Matbaacılık
SEYİR ETİKET VE MATBAACILIK - SEYİR ETİKET VE MATBAACILIK-HERTÜRLÜ TEKSTİL ETİKETLERİ-GİYİM APILIR İTİNA İLE Y- KOT- ETİKETLERİ TASARIMI BASKISI İTİNA...
Seyir Etiket Ve firma bilgileri. Seyir Etiket Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seyir Etiket Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seyir Etiket Ve Matbaacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.