Seyitoğlu Tic.

Şirket Hakkında
Seyitoğlu Tic. Ankara’da tesisat ve tesisatçı kavramına yeni bir boyut getirmek üzere yola çıkmıştır. Bu bağlamda Almanya’dan ithal edilen ürünlerini kullanarak su ve kalorifer tesisatlarındaki kaçakları, patlak boruları, su sızıntılarını kırmadan – dökmeden garantili bir şekilde onarmaktayız.
Uygulamamız ise sorunlu tesisata göre, bir pompa veya motor gibi kinetik enerji üreten aletler yardımıyla tesisata ürünümüzü nüfuz ettirmek ve ürünün kaçağı bularak tepkimeye girmesini ve kaçağın olduğu noktada taşlaşarak kaçağı önlemesini beklemekten ibarettir. Bu işlem hem çok kısa sürer hem de diğer tesisat tamiri yöntemlerine göre çok daha hesaplıdır.
Konut ve işyerlerinizdeki içme suyu, kalorifer tesisatı ve bilumum kullanım suyu tesisatlarınızdaki su kaçaklarınızı; profesyonel bir anlayışla, kırmadan, dökmeden ve kısa sürede, garantili olarak kapatıyoruz.
Ayrıntılı bilgi için www.tesisatankara.com
Seyitoğlu Tic.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seyitoğlu Tic.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Tesisat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
Yetkili Kişi: Tesisat Ankara
Adres: 412.Sok. No:2 Ostim ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2519162
Web Sitesi: http://www.tesisatankara.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seyitoğlu Tic. firma bilgileri. Seyitoğlu Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seyitoğlu Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seyitoğlu Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.