Sezer İlaçlama Çevre Ve Halk Sağlığı

"İLAÇLAMA"

Şirket Hakkında
Haşereler sizin için sorun oluyorsa, onları zehirleyelim derken gıdalarınızı ve dolayısıyla insanları da zehirlemek istemiyorsanız, ilaçlamanıza rağmen onlardan kurtulamıyorsanız, işyerinizde müşterilerinize mahçup olmak istemiyorsanız, yılların emeği ve birikimi olan fabrikalarınızın, farelerin elektrik kablolarını kemirmesi sonucu çıkan yangınlarda kül olması fikri uykularınızı kaçırıyorsa, kısacası ‘farelerle ortaklığıma son vereceğim artık’ diyorsanız Ankara İlaçlama, Antalya ilaçlama firması olan Sezer ilaçlama gibi uzman bir kuruluşun yardımına ihtiyacınız var. Lütfen teknik destek için mühendislerimizi arayınız.
Sezer İlaçlama Çevre
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sezer İlaçlama Çevre Ve Halk Sağlığı
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Şeref DUMAN
Adres: Ragıp Tüzün mah. Pazar cad. No: 18/5 Yenimahalle/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3978060
Faks: (312) - 3978056
Web Sitesi: www.sezerilaclama.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sezer İlaçlama Çevre firma bilgileri. Sezer İlaçlama Çevre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sezer İlaçlama Çevre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sezer İlaçlama Çevre Ve Halk Sağlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.