Sfb Dijital Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
Elektronik Güvenlik sistemler sektörüne 2004 yılında Antalyada girmiş bulunmaktayız. Kurumsal alt yapımız, 2007 yılında başlamış olup, bu günümüze kadar bir hayli kurumlar ile gerek bireysel gerekse inşaat sektörlerinde faaliyetimiz devam etmiş ve hala da devam etmektedir. Faaliyet alanımıza kamera-alarm güvenlik sistemlerinin yanında Interkom telefon ve santraller ile bariyer/sürgülü geçiş sistemleri ile parmak izli ve access-barkodlu geçişler ile turnike geçiş sistemleri ürün konseptlerimiz arasındadır..
Sfb Dijital Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Gece görüşlü ve Box Kameralar ve DVR kayıt cihazları-Hırsız alarm-Yangın algılama(analog / interaktif)-Bariyer ve kayar kapı geçiş sistemleri-Güvenlik ekipmanları(kelepçe-jop-kemer-şapka-floresan yelek-dış bükey dönemeç aynaları v.s.)- İnterkom telefon sistemleri(renkli/renksiz görüntülü/görüntüsüz santral sistemli telefonlar-Villa set telefonları v.s.)-barkod/access kontrollu ve parmak izli geçiş sistemleri-mağaza ürün koruma sistemleri-merkezi uydu sistemleri-
İletişim Bilgileri
Firma: Sfb Dijital Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Santral
Yetkili Kişi: S.Ferid Boyar
Adres: Çağlayan mh. 2023 sk. Kökler sir. D blok No2
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3232341
Faks: (242) - 3232341
Web Sitesi: www.sfbdigital.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sfb Dijital Güvenlik firma bilgileri. Sfb Dijital Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sfb Dijital Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sfb Dijital Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.