Sgz Tesis Yönetim Temizlik Teknik Hizm.ltd Şti

Şirket Hakkında
Küçük bir masalın kahramanı olarak 12 Temmuz 2010 da açar gözlerini SGZ. Çalışır, didinir, yazar, yazılır, okur, okunur… Mamafih, eksik bir şeyler vardır. Kendisini anlatabilmenin, yazılarını okutturabilmenin kendisine inandırabilmenin daha iyi, daha güzel yönleri olmalıdır. Tüm bu düşünceler eşliğinde kendine bir koza örmeye başlar. Bir yandan sürekli düşünmekte, yeni yapısını, tarzını oluşturmakta; bir yandan da kozasını örmeye devam etmektedir. Bir süre sonra derin bir sessizliğe gömülür SGZ. Aslında oradadır, ürettiği ve yaptığı projeleri ile orada öylece durmaktadır. Ama artık o eski sade, yalın SGZ değildir nihayetinde. Müşterileri kendisine hak ettiği değeri çoktan vermiştir son güncellemesinde. Böylece SGZ nihai kararını vermiştir, kozasından çıkmış bir kelebek misali yeni çehresi ile tüm müşterilerine merhaba diyecektir… Hikâyemiz böyle başlamıştı. Devamını getirebilen SGZ finansında ‘’SAĞLIK İÇİN TEMİZLİK BİLİNCİ’’markasını yarattı, yaratabildi.

Kelebek misali ömrü çabuk sonlanmayan SGZ, sanki yeniden doğdu ve adı Sağlık İçin Temizlik Bilinci olan farklı bir temizliği müşterileri ile tanıştırıyor. Hem temizlik, hem hijyen sloganı ile de yol alan Sağlık İçin Temizlik Bilincin'de kimyasal kullanmadan daha renkli, daha doygun, daha canlı bir temizlikle karşılaşacaksınız. İster evinizde duvarlarınız camlarınız koltuklarınız halılarınız dahil yalnız 4 saatle sınırlı bir temizlik, ister kurumsal şirketlerinizde yine kimyasal kullanmadan sınırlı saat temizliği, ister seyahat şirketleri, sinema ve sanat merkezi kongre salonları koltukları için, ister evlerimizdeki yataklarınız veya otel ve hastane yatakları için 30.000 devirli makinelerimiz ile hiç tanışmadığınız şekilde Sağlık İçin Temizlik Bilinci ile buluşacaksınız. İşte bu ve bunlar gibi birçok özellikle sağlık için olan temizliğimizle Sağlık İçin Temizlik Bilinci olarak karşınızdayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sgz Tesis Yönetim Temizlik Teknik Hizm.ltd Şti
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: SELİM AKGÖZ
Adres: AKYAZILI CD.ŞAHİN İŞ MERKEZİ NO 48 D-2 ATAŞEHİR-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4151966
Web Sitesi: www.saglikicintemizlikbilinci.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sgz Tesis Yönetim firma bilgileri. Sgz Tesis Yönetim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sgz Tesis Yönetim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sgz Tesis Yönetim Temizlik Teknik Hizm.ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.