She Fit Aktif Yaşam Kulübü

Şirket Hakkında
She fit aktif yaşam kulübü
she fit aktif yaşam kulübü darıca kocaelide faaliyet gösteren beslenme kulübü ve bayanlara özel spor kulübü olarak hizmet vermektedir.beslenme kulübü olarak sağlıklı beslenme ile kilo verme ve kilo alma programları yapmaktadır.spor kulübü olarakta bayanlara özel bayan hocadan fitness ve grup dersleri olarak zumba, pilates ve kick boks dersleri vermektedir.bütün derslerimiz bayan hocalardan olup tam profesyonel hocalarımız bulunmaktadır
adres
zincirli kuyu mah. kaplan cad. no:38/2 darıca
She Fit Aktif
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: She Fit Aktif Yaşam Kulübü
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Zayıflama Aletleri
Yetkili Kişi: Mustafa Yaman
Adres: Zincirli Kuyu Mah. Kaplan Cad. No:38/2 Darıca
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 9540644
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
She Fit Aktif firma bilgileri. She Fit Aktif adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda She Fit Aktif ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

She Fit Aktif Yaşam Kulübü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.