Sibel Eryılmaz

Şirket Hakkında
Kozmetik ürünü ithalat ve satisi yapmaktayiz.

Eleperla Oje Çıkarıcı Ped , Tırnak Bakım Yagı ve Oje Çıkarıcı Solusyonu tek bir üründe sunarken, ayrı ayrı bir çok malzemeyi çantanızda taşımaktan sizi kurtarıyor. Pratik bir kullanım sağlayan oje çıkarıcı pedler, hoş kokusu ve asetonsuz yapısı ile sağlıklı bir oje çıkarma deneyimi sunuyor.

*Tüm zamanların klasik kütikül terapisi olan, antioksidan vitaminlerin ve iyileştirici maddelerin bu karışımı, kütikül ve tırnakları beslemek ve rahatlatmak için anında hidrasyon ve sürekli nem sağlar.
*Masaj yapılarak uygulandığında, tırnak tabanını besleyerek, dolaşımı ve uzamayı teşvik eder.Tırnak eti için terapötik kütikül formülü ile tırnakları hızlı uzatır ve tırnakları besler.
*Tırnaklarınıza bakım yapma özelliğine sahip, vitamin ve nemlendiriciler ile zenginleştirilmiş bir üründür.
*Ojenizi çıkarırken tırnaklarınızı güçlendiren parmaklarınıza cildinize nemlendirici özelliği sayesinde bakım yapan , şeytan tırnakları olusumuna son veren , çok aseton tüketiminde tırnaklarda oluşan beyaz sarı renklerdeki lekelenmenin önüne geçen bir üründür, kullanım sonrasında tercih ettiğiniz parfüm kokusu ellerinizde hoş bir koku olarak sizlere eşlik etmektedir.

Sibel Eryılmaz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sibel Eryılmaz
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: Ozer AKAN
Adres: CAFER AGA MAH. DENIZ APT. 8 / 8 MODA / KADIKOY / ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3385211
Web Sitesi:
Ürünleri
Oje Çıkarıcı Ped , Tırnak Bakım Yagı ve Oje Çıkarıcı Solusyonu tek bir üründe sunarken, ayrı ayrı bir çok malzemeyi çantanızda taşımaktan sizi kurta...
İlan Talep ve Teklifleri
Oje Çıkarıcı Ped , Tırnak Bakım Yagı Ve Oje Çıkarıcı Solusyonu Tek Bir Üründe
Oje Çıkarıcı Ped , Tırnak Bakım Yagı ve Oje Çıkarıcı Solusyonu tek bir üründe sunarken, ayrı ayrı bir çok malzemeyi çantanızda taşımaktan sizi kurta...
Sibel Eryılmaz firma bilgileri. Sibel Eryılmaz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sibel Eryılmaz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sibel Eryılmaz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.