Siber Güvenlik

Şirket Hakkında
"Siber Güvenlik, ev ve iş yerleri başta olmak üzere tüm ihtiyaçlara özel güvenlik çözümleri sunmak amacı ile Hatay/İskenderun'da kuruldu. Türkiye ve yurt dışında güvenlik alanında kendini ispatlayan firmaların çözüm ortağı olan Siber Güvenlik Hatay bölgesinde kısa sürede önemli projeleri başarı ile teslim etmiş ve gün geçtikçe genişleyen ürün yelpazesi ve müşteri portföyü ile hizmetlerine devam etmektedir. İskenderun güvenlik sistemleri, İskenderun kamera sistemleri, İskenderun hırsız alarm sistemleri gibi alanlarda alanında öncü olan firma 10 yılı aşkın süredir hizmetlerine deneyimli mühendis kadrosu ile devam etmekte."
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Siber Güvenlik
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Alarm
Yetkili Kişi: Fatih Törün
Adres: Savaş Mah. Ziya Gökalp Cd. Divan İşhanı, 31200 İskenderun/hatay
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6566434
Web Sitesi: https://www.siberguvenlikk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Siber Güvenlik firma bilgileri. Siber Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Siber Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Siber Güvenlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.