Şifa Su

"Sağlık ve Sıhhatle"

Şirket Hakkında
19 lt aile boyu (polikarbon DAMACANA) ve pet su dağıtımı hizmeti sunmakta olan firmamız insan sağlığına odaklı hizmet anlayışıyla 3 yılı askın süredir siz değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenilir bir ticareti faaliyet sürdürmektedir.

sizde evinize ve işyerinize güvenle içeceğiniz sağlıklı ve lezzetli bir su arayışında iseniz bir telefonunuz yeterlidir.

size hizmet vermekten onur duyarız. SİFA SU
Şifa Su
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şifa Su
Sektörü: Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: yusuf özer
Adres: çakmaklı mah. alkent 2000 karşısı 7.sokak kıraç/b.çekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8581288
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Oturduğunuz Yerden Çevrenizi Kullanarak Satış Yapın, Kazanç Sağlayın
müşteri pörtföyünüzü kullanarak veya çevrenizi aktif kullanarak yada yeni su tedarikçisi arayışında olan firmaları bize yönlendirerek ek kazanç sağlay...
Sağlıklı İçme Suyunu Uygun Fiyata Temin Edin
içme suyunu ucuza temin edeyim derken sağlığınızdan tasarruf etmeyin. bizi arayın uygun fiyata kaliteli ve sağlıklı içme suyunu, insan sağlığını önem...
Şifa Su firma bilgileri. Şifa Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şifa Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şifa Su firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.